Times of the School day

8.50 – 9.00 Registration 10 minutes
9.00 – 9.55 Period 1 55 minutes
9.55 – 10.50 Period 2 55 minutes
10.50 – 11.10 Break 20 minutes
11.10 – 12.00 Period 3 50 minutes
12.00 – 12.55 Period 4 55 minutes
12.55 – 1.45 Lunch 50 minutes
1.45 – 2.35 Period 5 50 minutes
2.35 – 3.30 Period 6 55 minutes

Students in Years 7-11 may not leave the premises unless they are going home to lunch, in which case they must remain off the premises between 12.55 and 1.35pm and parents must inform us in writing. Students may eat in the school dining areas or bring a packed lunch.

The school operates a two-week timetable, alternating Week A and Week B

 Summer Term 2014
Week Week commencing
B 22 April 2014
A 28 April 2014
B 5 May 2014
A 12 May 2014
B 19 May 2014
A 2 June 2014
B 9 June 2014
A 16 June 2014
B 23 June 2014
A 30 June 2014
B 7 July 2014
A 14 July 2014